З метою участі у здійсненні заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) та в подальшому для надання медичної допомоги населенню міста Краматорськ та прилеглих районів 07/07/2020 від ПрАТ «НКМЗ» в якості гуманітарної допомоги для КНП «Міська лікарня № 3» Краматорської міської ради були отримані кисневі концентратори в кількості 10 штук, які є важливою ланкою при наданні екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Кисневі концентратори розподілені серед структурних підрозділів закладу охорони здоров’я, які в цілодобовому режимінадають невідкладну медичну допомогу, а саме:

  • анестезіологічне відділення з ліжками інтенсивної терапії;
  • міжрайонне опікове відділення;
  • міжрайонне кардіологічне відділення;
  • відділення терапевтичного профілю;
  • травматологічне відділення;
  • отоларингологічне відділення;
  • неврологічне відділення.

Слід зазначити, що напередодні від ПрАТ «НКМЗ» в якості благодійної допомоги надійшли монітори пацієнта в кількості 6 штук, які надають можливість вести динамічне спостереження за пацієнтами, що перебувають у важкому та/або непритомному стані та потребують постійного контролю вітальних показників.

Надане ПрАТ «НКМЗ» обладнання та медичні вироби дають змогу дотримуватись сучасних вимог з питаньсвоєчасного та якісного проведення лікування хворих з використанням комплексу необхідних і доступних методів, диференційованого підходу до вибору методів та засобів лікування різних категорій хворих із забезпеченням принципів безперервності, послідовності та етапності.

Зокрема на заході були присутні генеральний директор ПрАТ «НКМЗ» Суков Г.С. та начальник відділу охорони здоров’я Краматорської міської ради Мельник В.П., які завжди мають час на забезпечення нагальних потреб мешканців свого міста та особистим прикладом надихають на активну участь в підвищенні соціального рівня життя та здоров’я населення регіону.

Адміністрація та колектив КНП «Міська лікарня № 3» Краматорської міської ради висловлюють щирі слова вдячності ПрАТ «НКМЗ» за надану допомогу та бажають велетню машинобудування України подальшого розвитку та процвітання.

Бажаємо Всім здоров’я, благополуччя, гармонії в житті та миру!